skip to Main Content
Fotostudie Hinnerup

Ny metier – Eller i hvert fald nyt studie

Og i den forbindelse et helt nyt fast repertoire uden ekstra omkostninger.

Jeg har nemlig erhvervet mig et nyt fotostudie i udkanten af Aarhus, så jeg kan tilbyde studie-fotografering til både erhvervskunder og private, uden at skulle leje adgang til fotostudie ad hoc. Derfor kan jeg tilbyde alle kunder i studiet billige fotosessions – hvad enten der er tale om produktfotografering, CV portræt, familiebilleder eller gravide.

Studiet ligger i Søften/Hinnerup og der vil være adgang efter aftale. Besøg Fotograf Hinnerup for mere information om det nye muligheder.

Ring eller skriv en besked og få taget gode fotos i studiet til en super god pris!

Bemærk venligst, at jeg ikke laver pasbilleder

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top