skip to Main Content

Gode produktskud sælger flere varer. Vi leverer professionelle packshots og produktfotos til webshop og reklame. Efterbehandlet og fritlagt in-house for den gode kvalitet. 

Packshots & produktfoto

Packshots og produktfotograf med base i Aarhus. Altid gennemarbejdet og udført efter kundens ønsker.

Billige packshots hver gang

Vi har udviklet en metode, hvor vi kan fotografere og redigere dine produktfotos i huset, for at sikre den gode kvalitet, samtidig med at vi holder prisen nede.

Vi tør næsten garantere, at du ikke får billigere packshots.

Prisen for packshots starter fra kr. 45,-/foto + opstartsgebyr.

Ikke alle produkter og behov er ens, og derfor varierer prisen. For en mere specifik pris på dine produktfotos, kan du skrive til os på kontakt@l4u.dk med detaljer om dine produkter.

Hvorfor vælge os som din fotograf?

Packshots hvor der er kræset for detaljerne. Vi redigerer, fritlægger og efterbehandler næsten altid billederne in-house. Det gør vi for at sikre den gode kvalitet, og med vores gennemprøvede workflow i Photoshop og andre professionelle billedbehandlingsprogrammer, kan vi samtidig tilbyde en rigtig god pris på packshots.

Skriv en mail og få et uforpligtende tilbud på packshots af dine produkter.

produktfoto
packshot flere vinkler
Produktfoto af briller
Packshot af solbriller
Smykke Packshots
Fritlagt Billede
Frilagt Kort
Garn Produkter
Frilagt Billede Af Produkt
Garnnøgle

Altid høj kvalitet og gennemarbejdede fotos

Vi stræber altid efter at levere god kvalitet, og arbejder flittigt og detaljeorienteret for at opnå et resultat, I som kunde kan være glad for. Det er ligegyldigt om det er billeder fra et bryllup, en barnedåb eller en virksomhed, så er vi ærekære omkring vores arbejde, og stiler efter kvalitet.

Vi har desuden gode forudsætninger for at skabe gode billeder. Med lang tids erfaring som fotograf og med kursusbeviser og uddannelse bag os, kender vi reglerne og de naturlove (lysets karakterer), der er afgørende for udfaldet af vores arbejde.

Vidste du, at flotte packshots, produktfotos og reklamefoto er afgørende for din konverteringsrate på webshoppen. Det er en rigtig god investering, at få lavet nogle gode billeder, der både kan bruges i webshoppen og som led i sin markedsføring.

Back To Top