skip to Main Content

Der kan opstå helt eminente øjeblikke og billeder i samarbejdet mellem flere professionelle aktører, og det er en stor motivation som modefotograf.

Modelfotografering handler om produkter

Modefotografering handler om produkter, og det skal se lækkert ud på det færdige billede. Om modebillederne skydes i studie eller på location i miljø, er meget forskelligt og afhængig af det pågældende brand og det udtryk, men gerne vil have frem. Vi laver begge dele, og har ekspertisen til at vinkle lys og modellens poseringer, så tøjet eller produktet fremstår knivskarpt og indbydende.

Vi elsker samarbejdet mellem model, make-up-artister, stylister og assistenter.

Modefotograf med viden

Det handler om mere end bare fotografering af mennesker, når man arbejder med modeller, der skal sælge et tøjbrand eller lignende.

Som modefotograf er det vigtigt at kunne udse de rette miljøer, lægge det gode lys og hjælpe med poseringen af modellen, så det hele spiller og ender med billeder, der sælger flere varer.

fotografuddannelsen og kursuspapirene i orden, har vi den tekniske indsigt der gør  det muligt at skabe gode billeder alle steder. Hjemme hos dig, i fabrikshallen, produktionslokalerne, på kontoret eller i studiet.

Kontakt os og hør nærmere. Vi har studie i Århus, Odense og København og arbejder på location i hele landet.

Det var en fornøjelse at samarbejde om modebilleder til vores lookbook. Billederne er lige i skabet og håndværksmæssigt spot-on. Fedt!

– Adam B.

Landsdækkende Modefotograf
Modefotograf
Fotograf Til Solbrillemode
Modefoto På Location
Modefoto På Location

Har du brug for en modefotograf? Kontakt os her

Send os en mail med lidt flere detaljer om jeres opgave. Så vender vi tilbage med en god pris og et løsningsforslag til jeres modebilleder.

    Back To Top