skip to Main Content

Madfotograf til opgaver i hele landet. Mad fotografering kræver planlægning og ekspertise, og det har vi. Når det gælder fotografering af mad, er vi som madfotograf grundige og sørger for at lægge en plan med kunden.

Altid høj kvalitet og gennemarbejdede fotos

Billeder af mad, så det næsten kan smages.

Appetitvækkende og lækre madbilleder i de rette settings. Vi har erfaring fra mange typer af restaurationer og har også “sat vores aftryk” i kogebøger.

Mangler du en mad fotograf, så tag kontakt til os og hør mere.

Madfotografering Dessert
Madfoto Af Burger

Vi kan næsten det hele, og hvis det ikke fremgår af listen herunder, kan vi det sikkert alligevel. Kontakt os for at få et godt tilbud.

Vi fotograferer både mad i studie og hos kunden. Sidstnævnte er typisk mest effektivt ift. at få maden klar i et godt flow.

Det kan være tidskrævende,, når der er flere retter, der skal tages billeder af, og hvis der ikke på forhånd er lagt et program for retterne. Det sørger vi for i fællesskab.

Vores madbilleder stråler efter vi havde besøg af L4U som madfotograf. Vores mad ser SÅ godt og indbydende ud, og vi er glade for at vi prioriterede en fotograf til opgaven.

– Slobodan Stork

Vi har fotograferet meget mad

Det kræver lun mad, spændende vinkler og rigtigt lys at lave gode billeder af mad. Derfor sætter det også krav til planlægningen.

Når man fotograferer mad, skal det helst lykkes første gang, og det mener vi at vi kan. Vi har arbejdet som madfotografer mange gange, og har lavet madfoto i både grillbarer og gourmetrestauranter. Der er altså ikke umiddelbart noget, vi ikke har prøvet før.

Madfotografering er anderledes end andet

Arbejdet som madfotograf er anderledes end meget andet fotografi, fordi billederne skal vække begejstring hos kunden på et direkte fysisk, sanseligt niveau.

Derfor forsøger vi altid at få det rette udtryk frem, så man næsten kan smage maden gennem billederne.

Vores madbilleder leveres i god kvalitet, høj opløsning og med fri brugsret.

madfotografering
Pizza fotografering
Stemnignsbilleder med mad
salatfoto
Morgenmad
Vafler, Dessert

Kontakt fotografen her hvis du har spørgsmål

    Back To Top