skip to Main Content
[rev_slider_vc alias=”industri”]

Fotografering af industrielle processor, stemningsbilleder fra produktionen, medarbejdere i arbejdssituationer o.l. er en stor del af vores daglige arbejde som fotograf.

Foto til erhverv

Vi skyder erhvervsfoto, herunder personaleportrætter og reklamefoto.

Bryllupper

Med erfaring fra hundredevis af bryllupper, har vi en professionel og gennemprøvet måde at lave bryllupsfotografering på.

Packshots & produktfoto

Packshots og produktfotograf med base i Aarhus. Altid gennemarbejdet og udført efter kundens ønsker.

Reportagefoto

Reportagefoto ved events og begivenheder for både erhverv og private. Vi har stor erfaring med netop fotos fra konferencer og events.

Lifestyle

Fotografering af livsstilsbrands o.l. til brug i virksomhedens markedsføring. Professionelle og klare billeder, der sælger dine varer.

Ariktektur

Lækre fotos af arkitektur og bygninger. Vi har et godt øje for de fede detaljer og vinkler, når det gælder fotografering af nye byggerier og andet arkitektur.

Kreativ fotograf med base i Aarhus

Vi har mange års erfaring med foto, og har gennem årene udviklet en unik stil i vores billeder, som emmer af personlighed og magi.

Vores kreative tilgang til fotografiet er bl.a. blevet anerkendt og præmieret i konkurrencer og vi har flere udgivelser bag os.

Vi ser de gode vinkler og formår at få det rette udtryk frem i mennesker, uanset om vi er på arbejde som erhvervsfotograf eller på opgave til en babyfotografering. Du kan skrive til os med det samme og få et tilbud på foto. Vi er altid rimelige.

Hvorfor vælge os som din fotograf?

Vi har arbejdet som fotografer i lang tid, og har stor ekspertise indenfor foto, og vi kan tilbyde det hele på en professionel og kreativ måde.

Med en baggrund i fotografuddannelsen og kursuspapirene i orden, har vi den tekniske indsigt der gør  det muligt at skabe gode billeder alle steder. Hjemme hos dig, i fabrikshallen, produktionslokalerne, på kontoret eller i studiet.

Kontakt os og hør mere om fotografering i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

fotograf

Altid høj kvalitet og gennemarbejdede fotos

Vi stræber altid efter at levere god kvalitet, og arbejder flittigt og detaljeorienteret for at opnå et resultat, I som kunde kan være glad for. Det er ligegyldigt om det er billeder fra et bryllup, en barnedåb eller en virksomhed, så er vi ærekære omkring vores arbejde, og stiler efter kvalitet.

Vi har desuden gode forudsætninger for at skabe gode billeder. Med lang tids erfaring som fotograf og med kursusbeviser og uddannelse bag os, kender vi reglerne og de naturlove (lysets karakterer), der er afgørende for udfaldet af vores arbejde.

Vi kan næsten det hele, og hvis det ikke fremgår af listen herunder, kan vi det sikkert alligevel. Kontakt os for at få et godt tilbud.

Fotograf til barnedåb
Bryllupsfotograf
Erhvervsfotograf i Aarhus
Reklamefotograf
Portrætfotograf
Packshots i Århus
Børnefotograf
Fotograf til børnehave

Back To Top