skip to Main Content

Skil jer ud fra mængden med billeder fra en professionel erhvervsfotograf. Vi fotograferer alt til erhverv / B2B lige fra arkitektur & portrætter til packshots til webshoppen.

Stemningsbilleder

Som erhvervsfotograf har vi lavet et utal af stemningsbilleder fra forskellige virksomheder. Billederne fungerer perfekt som materiale på både hjemmesider og fysisk markedsføringsmateriale.

Medarbejderportrætter

Vi laver portrætter af jeres medarbejdere, så kunder bliver mødt at nærværende personaleportrætter på hjemmeside e.l.

Packshots & produktfoto

Som erhvervsfotograf løser vi også store som små opgaver med packshots og produktfotos. Vi leverer altid gennemarbejdet materiale, og fotos redigeres typisk in-house for at sikre god kvalitet.

Reportagefoto

Med stor erfaring indenfor området, laver vi professionelle billeder fra konferencer og events – leveret i formater til både tryk og redaktionelle formål.

Virksomhedspræsentationer

Skab troværdighed hos kunden, og inviter dem indenfor med visuelle virksomhedspræsentationer, der på en professionel måde fortæller historien om jeres virksomhed.

Ariktektur

Grafiske gengivelser af lækker arkitektur. Med øje for alle de fede detaljer og vinkler, laver vi stemningsfyldte og elegante billeder af arkitektur.

Erhvervsfotograf fra Århus - landsdækkende

Som erhvervsfotograf skal man mestre en bred vifte af fotografiske ydelser. Man skal kunne fotografere bygninger (arkitektur), mennesker, begivenheder, stemninger og produkter i forskellige miljøer. Med vores lange erfaring og baggrund, har vi værktøjerne – både i overført og bogstavelig forstand – til at udnytte alle situationer optimalt og få gode billeder med hjem.

Selv om vi er erhvervsfotograf i Aarhus, har vi hele Danmark som vores arbejdsplads, og har dermed løst fotografiske opgaver for både små og store internationale virksomheder i hele landet.

Vi fotograferer alt til dansk erhvervsliv og B2B

Der er ingen type opgave, vi ikke har prøvet før. Erhvervsfotografi indebærer langt fra kun erhvervsportrætter. Vi har fotograferet miljøbilleder, industri, packshots, produktfoto, portrætter af medarbejdere og ledelse, reportagefoto, events og reklamefoto. Desuden har vi stor ekspertise i Photoshop og kan arbejde med manipulationer og professionel retouchering, når opgaven kræver det.

Kontakt os, hvis I mener at have en erhvervsopgave til os. Beskriv opgaven så præcist som muligt, så vi kan levere et præcist, uforpligtende tilbud retur.

Fotograf til solbrillemode
produktfoto
Fotografering af facade
Tandlæge fotograf

I betaler kun én gang - til fast lav timepris

Vi estimerer tilbud på timebasis, og billederne er inklusiv som frikøb. Det betyder at I får billeder til en rigtig god pris og aldrig skal bekymre jer om hvor og hvordan de bruges.

Vores priser er med den model særdeles attraktive. Beskriv jeres opgave i en mail, og vi sender et tilbud på erhvervsfotografering tilbage.

Vi kan som erhvervsfotografer tilbyde en lang række af fotoydelser, og kan altid stå inde for kvaliteten. Vi laver alt fra mode til personalefotos. Selv om det ikke fremgår af siden her, kan vi med sikkerhed hjælpe dig, hvis du har en opgave til b2b segmentet.

Medarbejderportrætter og personalefotos

Stemningsbilleder fra virksomheden

Produktfotografering og reklamefotograf

Packshot fotograf

Modefotograf

Back To Top