skip to Main Content

Det sætter store krav til fotografen at forevige bryllupper. Dagen kommer kun én gang, så fotograferingen skal udføres pålideligt. Med os som fotograf til jeres bryllup, får I erfaring og kreativitet i én.

Vi har fået de mest vidunderlige billeder fra vores bryllup i Aarhus. Vi lagde næsten ikke mærke til at der var en fotograf der tog billeder, så stor ros for den diskrete fotograf, og tak for de flotte billeder.

  • Signe & Lester

Kreativ fotograf med base i Aarhus

Med mange bryllupper bag os har vi en god forståelse for hvilke billeder der er vigtige at få fotograferet i løbet af bryllupsdagen. Vi har udstyr og rutiner på plads, og lader intet være op til tilfældighederne. Derfor kan I som brudepar være helt rolige når i har os med som bryllupsfotograf.

Vi er dedikerede i vores arbejder, og forsøger altid at leverer over evne. Det vil sige at vi arbejder indgående med jeres billeder for at de tager sig bedst ud. Vi er åbne overfor jeres ønsker, og vil til enhver tid forsøge at imødekomme dem.

Hvis i mangler en bryllupsfotograf i Aarhus eller resten af landet, så skriv en besked til os med detaljer for jeres bryllup, så kvitterer vi med et fast tilbud på fotografering på dagen.

Hvorfor vælge os som din fotograf?

Prisen er altid fast når vi er ude som bryllupsfotografer. I får et tilbud baseret på jeres ønsker, og det er det tilbud der gælder. I kommer ikke til at betale mere end aftalt.

Prisen er inklusiv billeder fra bryllupsdagen, redigeret og efterbehandlet i vores unikke stil. Desuden mødes vi forinden og snakker om ønsker, stil og tidsplan.

Priserne starter ved 2.500 for fotografering af f.eks bryllupsportrætter på location. Det vil tage cirka en time og I får 30-50 billeder digitalt i stor opløsning.

Brudekjole Bryllupsfotografering

Altid høj kvalitet og gennemarbejdede fotos

De fleste bryllupper vi fotografer er heldagsbryllup. Det vil sige at vi kommer i kirken eller ved brudens forberedelser, og fotograferer hende iføre sin kjole og hygge med veninder og familie. Dagen slutter efter 24.00 hvor brudevalsen er danset. Priserne variere afhængig af starttidspunktet, men vil typisk ligge på mellem 10 og 14.000 kroner alt inklusiv.

Vi har også mulighed for at møde 2 fotografer, så I får ENDNU flere billeder. Prisen for en ekstra fotograf er 4500 kr.

Photo-booth er meget moderne, og derfor tilbyder vi også dét til bare kr. 1500. Den bliver taget ned kl. 24.00.

Er du nysgerrig på en pris, så tøv ikke med at skriv en mail med detaljer om jeres bryllupsdag, så laver vi et tilbud på bryllupsfotografering til jer.

Husk at skriv hvor brylluppet skal holdes, hvor vielsen finder sted, og hvor lang tid I gerne vil have bryllupsfotograf på.

Brug vores kontaktformular for at sende en mail.

Back To Top