skip to Main Content

Få en børnefotograf fra Aarhus til at tage billeder af dit barn. Vi laver naturlige portrætter i naturen eller i hjemmet, og her kan du se de magiske billeder, som dét resulterer i.

Børnefotograf på location

Når man skyder børn i studiet, kan det resultere i utålmodige børn og frustrerede forældre. Når man derimod fanger dem på DERES territorium, emmer børnene af glæde og leg – og det giver naturlige billeder med smil og grin. Og barnet har en fest samtidig.

Vi går rundt og hygger med børnene og leger på deres præmisser, og det giver mange anledninger til at tage gode, professionelle børnebilleder.

Typisk foregår det i skoven, på legepladsen, på stranden eller lignende, men man kan også sagtens lave billeder i hjemmet. Sidstnævnte giver nogle nærværende og naturlige billeder med hjemmets trygge rammer som scene.

Vi fotograferer også børn i børnehaver

Og for at det ikke skal være løgn, er det helt gratis. Det koster ingenting at få vores børnefotograf ud at tage billeder i børnehaven. Her vil vi lave samme type billeder af børnene, og bagefter lægge dem op i et galleri, hvor de kan købes på print og digitalt. Priserne starter ved bare 69 kroner.

Kunne det være noget i stedet for en egentlig børnefotografering?

Uanset hvad kan vi kontaktes for mere info.

Børnefotograf
baby
portræt af børn
babyfotograf

Billeder digitalt eller som print

Priserne på børnefotografering afhænger af jeres behov. Vi har to modeller som du kan vælge mellem:

1) 45 minutters fotografering på location til 800 kroner + Køb af print efterfølgende

2) 45 minutters fotografering af børn på location inkl. 8-10 digitale billeder i høj opløsning til 2.200 kr. (Fri råderet over billederne)

Vi kan næsten det hele, og hvis det ikke fremgår af listen herunder, kan vi det sikkert alligevel. Kontakt os for at få et godt tilbud.

Fotograf til barnedåb
Bryllupsfotograf
Fotograf i Aarhus
Erhvervsfotograf
Reklamefotograf
Portrætfotograf
Packshots i Århus
Børnefotograf
Fotograf til børnehave

Links til gode sider

Se eksempel på Youtube

Back To Top