skip to Main Content
Fest fotograf

Fotograf til fester og events i Aarhus området

Det er altid dejligt, at have minderne i orden. Når fødselsdagsfesten , barnedåben eller bryllupsfesten er slut, er der kun minderne tilbage.

Med en serie professionelle billeder fra festen, kan I mindes begivenheden i mange år, og mærke stemningen fra festen på en helt anden måde.

Vi har dækket alle typer af fester og events fra jubilæer til fødselsdage og barnedåb.

Vores tilgang til fotografering af begivenheder, fester og events er diskret og respektfuld. Vi er ikke anmassende, og arbejder udfra devisen, “Det gode billede skal tages, men ikke på bekostning af gæsternes oplevelse”.

Vi har øje for de sjove detaljer, pludselige stemninger – fotograferet spændende vinkler. Stilen er klassisk og elegant.

Vi fotograferer serier af billeder, som bliver udleveret digitalt i høj opløsning, og prisen er bare 1100/times fotografering (2500 for første time). I betaler hverken mere eller mindre, og der er ingen overraskelser. Prisen inkluderer transport i Aarhus. Vi tilbyder naturligvis også fotografering i alle andre byer mod et transporttillæg.

Er du interesseret i en diskret og imødekommende fotograf til festen, så tag fat i os og hør nærmere. Det koster ingenting.

Her kan du se et par stemningsbilleder fra tidligere begivenheder – fødselsdage, bryllupper osv.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top