skip to Main Content
Dronefoto

Få fede billeder med en professionel dronefotograf

Boost din markedsføring med dronefoto og dronevideo. Det nye perspektiv skiller sig ud, og I kan benytte blikfanget, til at skabe opmærksomhed og interesse i jeres forretning.

Vi tilbyder, i samarbejde med professionel dronefotograf i Aarhus, at skyde video og foto fra dronen til de fleste formål. Dronen er udstyret med den nyeste teknologi, og giver billeder på 20 megapixels og video i 4k-opløsning.

Vi har, qua vores baggrund i fotoverdenen, en kreativ tilgang til faget, og vores droneoperationer resulterer derfor med indhold, som den almindelige dronefotograf ikke ville kunne tilbyde. Vi har, foruden dronecertifikaten, også den fotografiske faglighed med os.

Klik dig ind på dronefotograf-aarhus.dk, og tag et kig på de særlige cases. Vi elsker vores arbejder, så der bliver kræset for detaljerne, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten på trods af den lave pris.

Lige nu er der penge at spare i forbindelse med vores opstart af droneprojektet. Vi håber at kunne lave fedt materiale for mange flere glade kunder i 2020.

Derfor skal du vælge en dronefotograf med fotoerfaring

Vores styrke er den kreative vinkel på droneopgaver. Vi laver markedsføringsmateriale og dokumentation fra luften, som virksomheder og private kan bruge til at skabe opmærksom om en given ting. Det kan være ejendomme, oplevelser, reklamefilm, arkitektur, industri – you name it.

Vi ved, med vores baggrund i fotografiet, hvad der er vores stærkeste kompetence – Det kreative og kommercielle område.

Du skal vælge en fagligt dygtig dronefotograf, fordi vi kan hjælpe dig med at finde de vinkler og kompositioner, der fungerer bedst rent visuelt. Vi kender de fotografiske regler, arbejdet med postproduktion og finder det i øvrigt interessant at arbejde med foto såvel som postproduktion. Derfor vinder du en masse ved at vælge en dronefotograf, som allerede er bekendt med og interesseret i fotografiet.

Dronen er fra DJI, og byder på en masse interessante features. Kamera fra, verdens måske bedste kameraproducent, svenske Hasselblad (der bl.a. var typen som Neil Armstrong tog med til månen). Video i 4K-opløsning og billeder på 20 megapixels. Altså nok til de mest almindelige anvendelsesområder.

Vi glæder os til at samarbejde om nogle gode skud fra luften.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top